Hosteaza.Com Romania iti aduce informatii cu privire la activitatea companiei in perioada urmatoare precum si masurile de sprijin pe care le vom lua pentru toti clientii care au afectate serviciile/produsele din cauza CoronaVirus [ COVID-19 ].

Lucrul de acasa al echipei:
Va informam ca echipa Hosteaza.Com precum si subcontractorii nostri directi lucreaza deja de acasa si vom putea sustine aceasta activitate atata timp cat va fi nevoie in aceste conditii optime.


Am luat toate masurile necesare astfel incat activitatea si serviciile noastre sa nu fie in nici un fel afectate. Operatorii, Tehnicienii si departamentele de Marketing, Management si Financiar au toate conditiile pentru a lucra la parametrii optimi de acasa remote in conditii de securitate maxima.
Singura prezenta fizica obligatorie va fi la serviciul de monitorizare in DataCenter pentru a asigura interventiile in cazul unei avarii la echipamente.

Venim in sprijinul clientilor afectati:
Intrucat activitatea noastra se poate desfasura in conditii optime si in astfel de situatii, am decis sprijinirea acelor persoane/clienti care au dificultati de functionare in aceasta perioada.
Astfel, am hotarat sa analizam fiecare cerere in parte si sa oferim, dupa caz, amanari la plata si luni gratuite de abonament pentru acei clienti care sunt afectati in aceasta perioada.

Daca dumneavoastra sunteti intr-o astfel de situatie, va rugam sa ne contactati pentru a identifica impreuna posibilitatile prin care va putem efectiv sprijini pentru a avea continuitate la nivel online in situatii dificile din aceasta perioada.

HOSTEAZA COM

IMPORTANT:

Acest email este informativ si priveste detaliile procedurale ale site-ului nostru.

Acesta nu este un email publicitar.

Va Multumim !!!Luni, Martie 16, 2020

« înapoi

Powered by WHMCompleteSolution